Hollands KroonRegio NoordkopVideo

Hollands Kroonse Uitdaging matcht Regio Noordkop (video)

Advertentie:

Hippolytushoef – Een nieuwe vergadertafel en een stapel stoelen werden maandag door medewerkers van Regio Noordkop opgehaald bij het voormalige bergingsbedrijf Kempeneers in Den Oever. Dankzij bemiddeling van de Hollands Kroonse Uitdaging kregen de spullen een nieuw thuis.

De familie Kempeneers heeft na het beëindigen van de werkzaamheden al flink wat goederen verkocht en weggegeven. Voor het genoemde meubilair werd nog een nieuw onderkomen gezocht en dus werden ze geplaatst op de vraag- en aanbodpagina op de website van de Uitdaging. Gerard Reis, voorzitter van zowel RTV Noordkop als Regio Noordkop, reageerde en zo werd weer een nieuwe match gemaakt. Matchgroeplid Justin de Weert hielp maandag zelfs nog even mee met het vervoeren van de spullen naar de studio in Hippolytushoef.

“Onze oude kantinetafel was echt aan vervanging toe en dus kwam dit aanbod op het juiste moment”, aldus Reis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button