Den HelderUitgaan

Stichting Nieuw & Diep komt met concert: “Kafka On The Shore”

Den Helder – Na 15 maanden uitstel, opnieuw plannen en weer uitstellen, kan stichting Nieuw & Diep weer doen waarvoor het is opgericht. Stichting Nieuw & Diep is druk bezig om de muziekliefhebbers van Den Helder en omstreken te ‘bedienen’ met een reeks concerten van hoog niveau.

In 2020 kon de stichting slechts twee concerten realiseren in Theater de Kampanje. Eén nog précorona in de KeyKeg-zaal en de ander onder het coronaprotocol in de voormalige Stadshal. Beiden waren zeer geslaagd, ook omdat de samenwerking met onze nieuwe partner Theater de Kampanje uitstekend bleek te zijn.

Nieuw & Diep is druk bezig om het najaarsseizoen in te vullen, maar de stichting opent het muzikale jaar 2021 op 27 juni met een heel bijzonder theatraal concert: “Kafka On The Shore”, door het jonge gezelschap Ikarai met als speciale gast zangeres .

Ikarai bestaat uit: Julian Schneemann(piano), Jeroen Batterink(drums), Tessel Hersbach(viool), Yanna Pelser(altviool), Bence Huszar(cello) en Camiel Jansen(contrabas). De visuals worden verzorgd door Bas ten Berge(V&J). Samen verzorgen zij een beeldende en muzikale vertolking van de beroemde roman van Haruki Murakami “Kafka On The Shore”.

Den Helder beleeft de allerlaatste uitvoering met Sanna Rambags. Door het geldende coronaprotocol mag stichting Nieuw & Diep helaas niet meer dan 50 bezoekers toelaten, zodat de liefhebbers snel zullen moeten handelen. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 15,- bij Theater De Kampanje en de zaal opent om 14.45 uur.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button