Sport

Fiets en Geniet met de pont naar Anna Paulowna

Advertentie:

Den Helder – De komende fietstocht nemen de deelnemende fietsers eerst de pont over het Noord-Hollands kanaal en komen via de Balgweg weer terug naar Den Helder. Iedereen die gezellig in de groep 55+ mee wil fietsen is van harte welkom.

De tocht wordt begeleid door ervaren voorrijders. Alle soorten fietsen zijn toegestaan, dus ook de e-bike. De snelheid ligt rond de vijftien kilometer per uur en er wordt rekening gehouden met de langzaamste fietser. Onderweg wordt er een koffie/theepauze gehouden. Consumptie voor eigen rekening.

Op dinsdag 14 juni is de start is om 13:00 uur bij het clubgebouw van de RTV Toon Jacobs in sportpark Quelderduijn. De kosten zijn € 2,50. Na afloop krijgt wordt een gratis kopje koffie of thee met cake aangeboden in het clubgebouw voor een nazit. Informatie 06-11161470 of 06-23982721.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button