Hollands Kroon

Vrijdag de officiële opening Kindcentrum Op de Elft

Advertentie:

Hippolytushoef – De officiële opening van kindcentrum Op de Elft in Hippolytushoef is op vrijdag 10 juni. Deze opening wordt verricht door wethouder Mary van Gent. Het nieuwe thuis voor basisscholen De Kei en de Henricusschool en Kinderopvang Hollands Kroon is sinds 10 mei in gebruik. Dagelijks vinden zo’n 450 leerlingen hun weg naar het markante schoolgebouw.

Aan de bouw ging een intensief traject van plannen maken, tot ontwerpen en uiteindelijk bouwen en inrichten vooraf. Dat verdient een mooie opening. Directeuren Marian Nuchelmans, Rogier van Dijk en Paul Singelenberg hebben er zin in. “Na al het harde werken en twee intensieve (corona)jaren is het tijd voor een feestje met alle betrokkenen”, aldus de directeuren.

Kijkje nemen?
De school is van 16:00 uur tot 18:00 uur open voor iedereen die een kijkje wil nemen in het nieuwe kindcentrum.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button