Uitgaan

Dorper Alleskunner keert terug na eerder succes

Adverentie

Julianadorp – Na het succes van vorig jaar organiseren De Culturele Vereniging Julianadorp en winkelcentrum Dorperweerth weer de Dorper Alleskunner. Het alom bekende SBS-programma is de inspiratiebron geweest.

Deelnemen kan als duo, als team of als individu. Met elkaar of tegen elkaar strijden om je tegenstander weg te spelen of in de snelste tijd het ‘parcour’ af te leggen.
Zoals aangegeven is het mogelijk om tegen elkaar te spelen, dus daag gerust iemand uit om mee te doen (zoon, dochter of een ander familielid, collega’s, vriend/vriendin of zelfs iemand uit de buurt). Durft niemand het tegen je op te nemen? Dat geeft helemaal niet, het is namelijk ook mogelijk om individueel een snelste tijd neer te zetten waarmee je ook de Alleskunner kunt worden.

Er worden veel spellen gespeeld, zoals ballonnen kapot blazen, bekertjes stapelen, domino maar bijvoorbeeld ook waterballonnen/blik gooien, muziek raden, touwtje springen en nog veel meer spellen en opdrachten. De organisatie geeft niet op voorhand alle informatie over de spellen vrij, maar het belooft een dag met veel gezelligheid en humor te worden.

Deelnemers kunnen zich op zaterdag 15 juli tussen 10:00 en 13:30 melden bij winkelcentrum Dorperweerth. Deelname is gratis, en iedereen kan mee doen. Uiteraard vallen er ook prijzen te winnen voor de beste alleskunner(s). De prijzen worden beschikbaar gesteld door de lokale horeca en winkelcentrum Dorperweerth.

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button