Uitgaan

Theater staat weer hoger op de agenda

Advertentie:

Den Helder – Theater de Kampanje is positief verrast over de ongekende groei van het aantal vriendenlidmaatschappen bij de start van de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van afgelopen vrijdag 2 juni. Het theater is verheugd en dankbaar voor de groeiende steun van het publiek, wat een veelbelovende start belooft voor het aankomende seizoen. Dit geeft aan dat het bezoeken van een theatervoorstelling weer hoger op de agenda staat.

In de afgelopen periode hebben steeds meer theaterliefhebbers ervoor gekozen om vriend te worden van Theater de Kampanje. Het aantal vrienden groeide binnen een jaar van 541 naar ruim 720, wat neerkomt op een groei van 33%. Als vriend van het theater geniet men van vele voordelen, zoals exclusieve voorverkoop van kaarten, speciale aanbiedingen en uitnodigingen voor bijzondere evenementen. Het is een fantastische manier om nauwer betrokken te zijn bij het theater en tegelijkertijd te genieten van een unieke theaterbeleving. Deze groeiende steun is een erkenning van het belang van cultuur en het theater in de gemeente Den Helder en omgeving.

Bestverkochte voorstellingen
Met aftrap van de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen afgelopen vrijdag, is het theater klaar om het publiek een gevarieerd programma aan te bieden. Het seizoen biedt een rijke verscheidenheid aan voorstellingen, met spectaculaire musicals, inspirerend toneel, boeiende dansoptredens, sprankelend cabaret en indrukwekkende concerten. De 10 bestverkochte voorstellingen die vrijdag in de verkoop zijn gegaan, zijn bekend.

Op nummer 1 staat Peter Pannekoek (uitverkocht), The Chicago Funk met een eerbetoon aan Earth, Wind & Fire, Daniël Arends (uitverkocht), De Hospita met Simone Kleinsma, Herman van Veen, Queen Must Go On, Paul de Leeuw, Kasper van der Laan, Rapunzel (4+) en Arjen Lubach.

Het theater heet niet alleen vrienden, maar ook alle andere theaterliefhebbers, van harte welkom om het nieuwe seizoen samen te vieren.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button