Uitgaan

Elly Doolaard organiseert workshop klaprozen schilderen in Anna Paulowna

Advertentie:

Anna Paulowna – Elly Doolaard geeft zaterdag 15 juni de workshop klaprozen schilderen in de Keesschuur in Anna Paulowna. Met olieverf, paletmessen, een flink doek en goede zin gaan de cursisten aan de slag om de bloemen op het doek te zetten.

De workshop start om 13:30 uur met een korte uiteenzetting over het hanteren van het paletmes en de manier waarop de bloemen op te bouwen. In het atelier staan vele klaprozen uitgestald. Halverwege de workshop is er een koffie/theepauze met korte tussenbespreking en na afloop rond 17:00/17:30 uur is er een borrel en genieten de deelnemers van de resultaten van deze middag.

De workshop is geschikt voor iedereen, gevorderd of beginnend schilder. De begeleiding is intensief, persoonlijk, maar natuurlijk ook gezellig. Voor meer info en/of opgeven kunnen mensen contact opnemen met Elly Doolaard: doolaard@hetnet.nl, 0223-621610 of even langskomen in het atelier aan Middenweg 9b in Anna Paulowna.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button