Kop van Noord-Holland

Kinderopvang Kappio en Stichting Kopwerk slaan de handen ineen

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Kinderopvang Kappio en Stichting Kopwerk slaan de handen ineen zodat school en opvang naadloos in elkaar overgaan. De samenwerking tussen Kappio en Kopwerk helpt ouders en kinderen met het bieden van een doorgaande leerweg, onder meer door middel van het ontwikkelen van kindcentra. De scheiding tussen school en opvang maakt plaats voor een ‘thuis’ waar kinderen de hele dag door spelenderwijs leren.

De afgelopen periode zijn de besturen van beide organisaties intensief in overleg gegaan om te onderzoeken op welke vlakken samenwerking vruchtbaar is. Ze zijn overeengekomen dat de samenwerking sterk is op verschillende gebieden: van personeelsbeleid en vitaliteitsprogramma’s tot gezamenlijk beleid op het gebied van huisvesting, technisch onderhoud en ICT-ondersteuning.

Voor beide organisaties is het samenbrengen van expertise, het gezamenlijk ontwikkelen van jaarprogramma’s en samenwerkingsafspraken, die allemaal bijdragen aan de verrijking van de leerervaring en ontwikkeling van kinderen, van enorme toegevoegde waarde. Naast deze doeltreffende vereniging is één van de kernpunten van de samenwerking de ontwikkeling van een ‘Kindcentrum’ (KC), waarbij onderwijs en kinderopvang naadloos in elkaar overgaan. Dit zorgt voor een doorgaande ontwikkellijn en biedt kinderen de kans om zich in een vertrouwde, stimulerende omgeving te ontwikkelen.

Duurzame groei en toekomst
Door deze strategische en operationele samenwerking worden niet alleen de kwaliteit en continuïteit van de zorg voor kinderen verhoogd, maar wordt ook een fundament gelegd voor duurzame groei en ontwikkeling van beide organisaties. Met deze samenwerking bevestigen Kappio en Kopwerk hun toewijding aan het leveren van uitstekende zorg en onderwijs, en aan het bouwen aan de toekomst van de kinderen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button