Den HelderJeugdUitgaan

Kleuterbios in samenwerking met de Efteling

Den Helder – Kinepolis zal dit jaar unieke Efteling content vertonen die exclusief bij Kinepolis bioscopen in Nederland in première zal gaan. Op 26 juli zal de eerste Kleuterbios plaatsvinden.

Wegens de gevolgen van Covid-19 en daarbij de sluiting van de bioscopen, ging de eerste geplande Efteling voorstelling niet door. Nu de bioscopen weer open zijn zal de voorstelling bij alle achttien vestigingen van Kinepolis te zien zijn. Tijdens de eerste Kleuterbios worden de nieuwe afleveringen van Jokie en Jet, de bekende karakters uit de Efteling, met hun liedjes en videoclips vertoond.

Kleuterbios
De Kinepolis Kleuterbios is voor de jongste filmfans van twee tot zes jaar. Speciaal voor deze doelgroep wordt het geluid van de film iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook krijgen de kinderen een filmdiploma mee naar huis.

De eerste Kleuterbios vindt plaats op 26 juli. De inloop is vanaf 10:45 uur. De film gaat om 11:00 uur van start en duurt rond de 70 minuten.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button