Den HelderJeugdUitgaan

Kleuterbios in samenwerking met de Efteling

Advertentie:

Den Helder – Kinepolis zal dit jaar unieke Efteling content vertonen die exclusief bij Kinepolis bioscopen in Nederland in première zal gaan. Op 26 juli zal de eerste Kleuterbios plaatsvinden.

Wegens de gevolgen van Covid-19 en daarbij de sluiting van de bioscopen, ging de eerste geplande Efteling voorstelling niet door. Nu de bioscopen weer open zijn zal de voorstelling bij alle achttien vestigingen van Kinepolis te zien zijn. Tijdens de eerste Kleuterbios worden de nieuwe afleveringen van Jokie en Jet, de bekende karakters uit de Efteling, met hun liedjes en videoclips vertoond.

Kleuterbios
De Kinepolis Kleuterbios is voor de jongste filmfans van twee tot zes jaar. Speciaal voor deze doelgroep wordt het geluid van de film iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook krijgen de kinderen een filmdiploma mee naar huis.

De eerste Kleuterbios vindt plaats op 26 juli. De inloop is vanaf 10:45 uur. De film gaat om 11:00 uur van start en duurt rond de 70 minuten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button