Den HelderTexel

Met veerboten van Den Helder naar Texel

Den Helder – Citymarketing Den Helder speelt in op de grote bezoekersstromen naar Texel. Binnenkort ligt de drietalige Texeleditie van de Citymarketingkrant op de boot, naast de lokale informatie van het eiland.

Wethouder Keur overhandigt donderdag 9 juli om 14:00 uur, namens Citymarketing, de speciale editie van de Citymarketingkrant aan Cees de Waal, directeur van de Teso. De krant bevat informatie over de activiteit genaamd ‘een dagje overkant’. Hiermee wil Citymarketing bezoekers van Texel verleiden om ook langs te komen in Den Helder.

Verbindende rol
“TESO wil door aan dit verzoek medewerking te verlenen ook op dit vlak een verbindende rol vervullen tussen Den Helder en Texel. Door samen te werken en de krachten te bundelen vergroten we de aantrekkingskracht van onze regio. Mooi dat onze passagiers tijdens de overtocht kennis kunnen nemen van wat er zoal te ondernemen valt aan de beide zijden van het Marsdiep”, aldus De Waal.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button