NieuwsSport

Zaalvoetbal vrouwen: DWOW doet goede zaken

Advertentie:

Hollands Kroon – De vrouwen van DWOW uit Wieringerwerf wonnen in de zaal de eredivisie uitwedstrijd tegen Hovocubo met 0-1. Met rust stond het nog 0-0. Noa Hulzebos maakte de enige treffer.

Topscorer
Trainer Gert Schipper zit nog steeds in Gambia, en zijn werk werd uitstekend overgenomen door Arjan Inder Mauer en John van Assen. In de eerste helft liet het team goed spel zien, en er waren een aantal kansen. In de tweede helft werd ook goed gevochten voor een goed resultaat, het zat echter niet mee met het benutten van de kansen. Uiteindelijk kon Hulzebos wel scoren. Hierdoor is ze topscorer in de eredivisie en dat is knap als je team in de middenmoot staat.

Goede voornemens 2024
De doelstelling vooraf was om bij de eerste zes te eindigen. Schipper: “al vroeg in het seizoen zagen we dat dit niet ging lukken. We zijn uiteindelijk zevende geworden, en dat is een prima resultaat. We kijken goed terug op de eerste helft van het seizoen. En met deze sterke en hechte ploeg kan het in 2024 alleen maar beter gaan.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button