Sport

HCSC komt twee keer sterk terug en speelt gelijk

Advertentie:

Den Helder – De voetballers van HCSC hebben zaterdag in de derde klasse 2-2 gespeeld tegen Castricum. Remco Vet was twee keer trefzeker namens de Nieuwediepers.

De teams legden geen onaardig duel op de mat. HCSC, dat onder leiding staat van trainer Michel Kakisina, werkte hard en bleef goed op de been. Dat bleek niet voldoende, want het was Castricum dat de eerste treffer maakte. HCSC deed daarna wat terug via de snelle Remco Vet. Hij was het eindstation van een goed opgezette aanval en maakte de 1-1. Lang kon de ploeg van Kakisina echter niet genieten van de goal, want Castricum maakte niet veel later alweer de 2-1.

Het team van Kakisina werkte daarna hard om weer terug te komen in de wedstrijd. Dat lukte uiteindelijk toen Vet zijn tweede treffer van de middag maakte. Beide teams waren gelijkwaardig en het gelijke spel was dan ook niet onrechtvaardig.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button