Cultuur/NatuurDen Helder

Verkoop ansichtkaarten uit Den Helder met steun aan het Vogelasiel

Advertentie:

Den Helder – De mooiste foto’s van Den Helder in Beeld zijn al te koop via de website en de pop-up gallery in het centrum. Nu zijn er ook setjes ansichtkaarten te koop met de afbeeldingen. Het mooie is dat van elk verkocht setje 1 euro naar Vogelasiel de Paddestoel gaat. De setjes met vijf kaarten kosten 3,95 en zijn bij verschillende organisaties in Den Helder op te halen. Bij zuivelboerderij Tesselaar in Huisduinen, Rejoez in het centrum en bij de Helderse Vallei.

Fotograaf Jeffrey Bakker van Den Helder in Beeld liep al heel lang met het idee van ansichtkaarten rond. “Als mensen onze foto’s aan de muur willen, zouden ze die dan ook naar vrienden en kennissen willen sturen?” Om de pakketjes betaalbaar te houden moesten grote aantallen besteld worden en dat was best even een drempeltje. “Als het dan lukt om een setje van vijf ansichtkaarten aan te bieden voor €3,95 en dan ook nog een euro per setje aan het Vogelasiel te kunnen doneren word ik daar wel blij van”, aldus Bakker.

Om de administratie voor de meewerkende organisaties klein te houden kiest Bakker voor een systeem waarbij het bedrag van het afgehaalde setje achteraf overgemaakt wordt. “Ik ga uit van het eerlijke van de mensen en op deze manier hoeven de organisaties niet in te kopen of een administratie bij te houden” vertelt Bakker “Misschien vergeet iemand een keer te betalen, dat is dan maar even niet anders.”

De eerste honderd setjes zijn al verkocht, dus voor het Vogelasiel is al een bedrag van 100 euro gereserveerd!

Ansichtkaarten ook verkrijgbaar bij Rejoez!
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button