Uitgaan

Twintig jaar kunst in IJssalon Aris Laan gevierd in Kunsthal 45

Advertentie:

Den Helder – De IJssalon Aris Laan viert twintig jaar van onvoorspelbare en oprechte kunstexposities met een speciale overzichtstentoonstelling in Kunsthal 45. Kunstenaar Emo Verkerk, initiatiefnemer van dit project sinds zijn aankomst in Den Helder, heeft in de loop der jaren veel lokale kunstenaars een platform geboden.

De ijssalon van Gré en Aris Laan stond open voor diverse kunstwerken, ook die buiten de gevestigde normen vielen. Dit heeft een levendige kunstscene gecreëerd waar plezier in kunst centraal staat. Vele kunstenaars en muzikanten hebben door de jaren heen bijgedragen aan deze culturele rijkdom.

De viering van ‘IJssalon Aris Laan, Kunst 2003 – 2024’ omvat niet alleen een expositie maar ook een speciale publicatie die min of meer verkocht wordt als toegangskaartje. Dit evenement markeert ook het tienjarige bestaan van Kunsthal 45, dat trots is op deze samenwerking.

Muzikaal
De expositie opent op zondagmiddag en loopt tot en met zondag 1 september. De opening zal muzikaal worden opgeluisterd door het ensemble Janssen, van Erk, Janssen met Joost Buis. Er zijn extra activiteiten zoals een preview voor genodigden, een onemanshow door Hans Aarsman en een jazzmiddag met Joost Buis en Ab Baars.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button