112Hollands Kroon

Bewoner betrapt inbrekers bij buren

Advertentie:

MIDDENMEER – Een bewoner aan de Melkdistel zag woensdagmorgen twee mannen rondscharrelen in het huis van zijn buren die waarschijnlijk op vakantie zijn. Hij heeft gelijk de politie gebeld die helaas net te laat kwam op de mannen te betrappen.

De bewoner had wel gezien dat zij met een auto waren gekomen. Het gaat om een Audi met een 6 erin en als laatste NP. Er is gelijk een burgernet oproep uitgegaan, maar de auto is helaas niet gevonden.

“We zagen wel dat er braaksporen waren”, zegt woordvoerder Wendy Boudewijn van de politie aan NH Nieuws. “Maar of er ook spullen zijn meegenomen, dat weten we niet. De bewoners waren er niet, ze zijn waarschijnlijk met vakantie.”

De politie waarschuwt wel om niet op sociale media te vermelden dat je op vakantie gaat, want elk jaar wordt er tijdens de zomer een piek waargenomen wat betreft woninginbraak.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button