Den Helder

Knuffels gestolen van kindergraven

Advertentie:

Op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan is vorige week een oneerbiedige situatie aangetroffen. Een van de beheerders van de begraafplaats constateerde tijdens zijn ronde over het kerkhof dat van diverse kindergraven knuffels waren gehaald. Ook zag hij dat er haaks voor één graf lange spijkers waren ingegraven, met de scherpe punt naar boven.

Ook lagen meerdere prullenbakken omver en aan de achterkant van de begraafplaats zijn blikken bier en plastic tassen aangetroffen. Deze acties tonen weinig respect. Een begraafplaats is een plaats van stilte, eerbied en respect voor overledenen. De komende tijd wordt extra toezicht gehouden, zo meldt de gemeente.

Ziet u verdachte situaties op en rond de algemene begraafplaats? Neem dan contact op met de politie: 0900-8844 of bel bij spoed 112. Heeft u kennis van de bovenstaande gepleegde acties? Neem ook dan contact op met de politie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button