Den Helder

Langevliet twee maanden dicht

Advertentie:

De Langevliet in Julianadorp wordt vanaf 19 augustus ruim twee maanden vrijwel volledig afgesloten voor een reeks werkzaamheden. Alleen in de ochtend- en avonduren en in het weekend is de weg toegankelijk. Er worden in die periode zowel nieuwe gas- en waterleidingen als een persleiding voor het riool aangelegd.

Om de materialen voor de werkzaamheden op te kunnen slaan, wordt op 19 augustus het fietspad tussen de Weth. W. de Boerstraat en de Mr. J. Henderikxstraat opengebroken. Vervolgens komen op het voetpad de spullen te staan. Daarna vervangt netbeheerder Liander de gasleiding vanaf de Weth. W. de Boerstraat richting de Mr. J. Henderikxstraat tot aan Langevliet 68a. Een week later vervangt drinkwaterbedrijf PWN in tegengestelde richting de waterleiding, namelijk vanaf de rotonde bij de Zuiderhaaks tot aan de Weth. W. de Boerstraat. Bewoners moeten er rekening mee houden dat er korte tijd geen gebruik gemaakt kan worden van gas en water. Nota Infra begint half september met het vervangen van de persleiding voor het riool. Het bedrijf is daar een maand mee bezig en staat met het materieel midden op de weg.

De Langevliet is van 19 augustus tot 25 oktober daarom vrijwel volledig dicht. Op werkdagen van 7.00 uur tot 16.00 uur is de weg helemaal afgesloten. De Mr. J. Henderikxstraat en Mr. J. de Vriesstraat zijn dan via de Weth. W. de Boerstraat bereikbaar. De bewoners van de Langevliet kunnen hun woningen via de Mr. J. Henderikxstraat bereiken. Voor hun huizen worden rijplaten gelegd. Al het andere verkeer wordt omgeleid. Na 16.00 uur kunnen auto’s en motoren weer over de Langevliet rijden. Fietsers en voetgangers mogen er pas na 25 oktober weer komen: voor hen blijft de weg tot die tijd afgesloten.

Bron: LOS Mediapartner NH

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button