Hollands Kroon

De Iedereen kan meedoen-maand in april

Advertentie:

Hollands Kroon – Microsoft en de Hollands Kroonse Uitdaging willen graag dat iedereen mee kan doen. Voor het derde opeenvolgende jaar verzorgen zij daarom de Iedereen kan meedoen-maand.

Microsoft en de Hollandse Kroonse Uitdaging willen graag dat het voor iedereen mogelijk is om actief deel te nemen aan het sociale en maatschappelijke leven. Gezond en in een fijne omgeving. Voor dit doel stelt Microsoft een fonds beschikbaar: het Iedereen kan meedoen-fonds. De Hollands Kroonse Uitdaging zal voor de praktische uitvoering van de behandeling van de aanvragen en eventuele toekenning van gelden uit het fonds zorgdragen.

In april houdt de Hollands Kroonse Uitdaging de Iedereen kan meedoen-maand. Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties uit Hollands Kroon die aanspraak willen maken op een bijdrage uit het Iedereen kan meedoen-fonds kunnen van maandag 1 tot en met vrijdag 19 april een aanvraag indienen op de website. Daar staan ook de criteria waar een aanvraag aan moet voldoen. Denk bij de grootte van de aanvragen aan bedragen van honderd tot maximaal tweeduizend euro.

Hoofdthema’s
Er zijn vier hoofdthema’s die wij ondersteunen:

Sociale inclusie – Iedereen moet kunnen meedoen in het sociale en maatschappelijke leven.
Digitale inclusie – Iedereen helpen om digitaal vaardig te zijn of worden.
Vergroening – Letterlijk. Dus bomen en planten. Dit in de openbare buitenruimte.
Gezond leven – Iedereen de mogelijkheden aanbieden om zo vitaal mogelijk te leven.

Beoordeling
In de laatste week van april zullen de aanvragen door matchgroep- en bestuursleden van de Hollands Kroonse Uitdaging worden beoordeeld, waarna de initiatieven die ondersteund worden begin mei het goede nieuws zullen vernemen.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button