JeugdSport

Geslaagd Soccer Event mede dankzij Hollands Kroonse Uitdaging

Advertentie:

Hollands Kroon – Voetbalvereniging CV Wieringermeer uit Slootdorp organiseerde tijdens de zomervakantie het Soccer Event. Een laagdrempelig meerdaags voetbalevenement voor kinderen uit de omgeving, ook voor niet-leden. Voor deze voetbaldagen werd de organisatie Soccer Event ingehuurd.

Door de vereniging werd het als volgt omschreven: “Soccer Event is laagdrempelig en veilig. In de vertrouwde omgeving met veel respect voor elkaar. Waarbij heel veel leren en voetbalplezier voorop staan. De kracht van Soccer Event is dat de jeugd zich verder kan ontwikkelen als voetballer, maar ook als mens. De goed opgeleide coaches hebben een passie voor het spel en een enthousiaste- en positieve manier van coachen. Soccer Event daagt iedereen uit zichzelf te verbeteren.”

Laagdrempelig
Om dit evenement zo laagdrempelig mogelijk te houden wordt bij Wieringermeer zoals altijd veel werk door vrijwilligers verricht. Omdat er een professionele organisatie met gediplomeerde trainers werd ingehuurd moesten er ook sponsoren worden gezocht. Daarnaast werd er al vroegtijdig contact gezocht met de Hollands Kroonse Uitdaging. Hiermee werden de plannen gedeeld. Binnen het netwerk van de manager, matchgroep en adviesraad werd toen gekeken waar advies en hulp geboden kon worden. Toen het plan goed uitgewerkt was en meerdere sponsoren zich bij het evenement hadden aangesloten, werd voor het laatste financiële zetje een incidentele subsidie aangevraagd. De aanvraag voldeed aan de criteria en daarom werd deze gehonoreerd.

Resultaat was een geslaagd evenement op Sportpark De Belboei. Waarbij vijftig kinderen drie dagen lang sportief vermaakt werden en geprikkeld werden om zichzelf te verbeteren. Meer informatie over Soccer Event staat op soccerevent.nl. Verslagen en foto’s zijn te vinden op de Facebookpagina van CV Wieringermeer en informatie over de Hollands Kroonse Uitdaging is te vinden op hollandskroonseuitdaging.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button