Sport

Toertocht door Midden-Kennemerland

Den Helder – Toerfietsgroep Den Helder houdt zondag 9 augustus een toertocht door Midden-Kennemerland. Anne de Poel is de ervaren wegkapitein die de route heeft uitgezet en toerfietsers de weg wijst.

Het vertrek voor deze toertocht is om 08.00 uur vanaf de P-plaats aan de Doggersvaart te Den Helder. De tocht gaat over 150 kilometer met een gemiddelde snelheid van ongeveer 25 kilometer per uur. In verband met de mogelijk hoge temperaturen wordt de deelnemers aangeraden voldoende water of isotone drank en het nodige proviand mee te nemen.

Raadpleeg de app van TFH-Den Helder voor eventuele bijzonderheden. Aanmelden voor de app kan door contact op te nemen met Cor Dekker via cam.dekker@ziggo.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button