Overige

Bijzonder jaar voor gemengd zangkoor “La Mer”

Advertentie:

Den Helder – Het gemengd zangkoor “la Mer“ start de repetitie voor het nieuwe seizoen 2021/2022 op maandagavond 23 augustus. Voor het koor een heel bijzonder jaar. Zij bestaan dit jaar 2021 namelijk 40 jaar. Dit jubileum hebben zij door de Covid omstandigheden niet kunnen vieren, vandaar dat het koor dit heeft doorgeschoven naar november 2022.

Het wordt dus een druk jaar met veel voorbereidingen. Mochten geïnteresseerde zich bij het koor willen aansluiten dan zijn zij van harte welkom. In het koor is plaats voor mannen en vrouwen.

La Mer is een gezellig koor met vele trouwe leden die al heel lang lid zijn, al vanaf het begin 1981 en andere weer wat korter. Zij zingen licht moderne nummers, prachtige filmsongs. Nummers onder andere van: De Mamma’s en de Pappa’s, Boudewijn de Groot, The Police, Beatles, Bill Withers enz.

Het koor hoopt geïnteresseerde te mogen begroeten. Tijdens de dag van de muziek 2021 op 9 oktober zullen zij ook een aantal nummers hiervan ten gehore brengen. Het repetitie adres is: Triade, cultureel centrum aan de Middenweg 2, 1782 BG Den Helder. Aanvang 19:45 uur tot 21:45 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button