Cultuur/NatuurUitgaan

Goed bezochte eerste open dag ATV Texelstroom

Adverentie

Den Helder – De eerste open dag van Amateurtuindersvereniging Texelstroom werd zaterdag een gezellige goed bezochte dag. Alle complexen van de vereniging werden opengesteld voor bezoekers. Zij konden zelf rondstruinen of meelopen met een leuke rondleiding met heel veel informatie over wat er allemaal te zien en te beleven is bij deze vereniging. Ook de tuinwinkel, de kassen en natuurlijk het clubgebouw konden door de bezoekers bezocht worden.

Rondleidingen over het complex door Inge (met hoed) (DHfoto)
Vorig jaar werden voor het eerst rondleidingen gegeven over de complexen, waarin door de gidsen bijzondere beplanting en wetenswaardigheden werden verteld. Dit jaar namen Inge en Rob deze taak voor hun rekening. Vele bezoekers maakten van deze mogelijkheid gebruik en eerlijk is eerlijk, met een heerlijk zonnetje was het een feestje om over het terrein te lopen.

Vrijwilligers
Ook dit jaar waren weer veel vrijwilligers in touw om alles goed te laten verlopen. Vrijdag werd al begonnen met de opbouw van de 15 kramen. Alle kramen waren bezet en daar werden natuurproducten, eten en drinken en tweedehands goederen aangeboden.

Ook de verkeersregelaars waren weer aanwezig om alle bezoekers te helpen aan of te verwijzen naar een parkeerplaats. Natuurlijk zorgden ze er ook voor dat fietsers en wandelaars de drukke Texelstroomlaan veilig over konden steken. Inmiddels doen ze dit al vele jaren en zijn ze voor vele bezoekers dan ook al vertrouwde gezichten. Voor wie het zaterdag gemist heeft, zondag 7 augustus is het complex aan de Texelstroomlaan nummer 3 ook nog van 10.00 tot 16.00 uur opengesteld voor publiek.

Er waren 15 kramen waar van alles te vinden was (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button