Den Helder

Overlast door defecte slagbomen Burgemeester Visserbrug

Advertentie:

Den Helder – Het verkeer in Den Helder heeft sinds zondagmiddag (ongeveer 16.00 uur) veel last van defecte slagbomen bij de Burgemeester Visserbrug. Twee slagbomen weigeren dienst op de hoofdrijbaan., waardoor overlast is ontstaan voor verkeer op de N250, Binnenhaven en Karel Doormanweg.

Er was zondag best wat verkeer vanaf Texel, dus dat maakte dat veel inzittenden niet heel vrolijk werden van de verkeerssituatie. Rijkswaterstaat en de provincie zijn geïnformeerd. Het verkeer gaat vanuit beide richtingen om en om en zigzaggend over de brug met hulp van een vrijwillig verkeersregelaar, tot de juiste personen zijn gearriveerd om het euvel te verhelpen.

Of de bediening voor de scheepvaart in het geding is, is niet bekend.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button