Regio Noordkop

FM radiozender Regio Noordkop tijdelijk uit de lucht

Advertentie:

Den Helder – De radiozender van Regio Noordkop, voor zover het de verspreiding via 105.6 Mhz FM betreft, geeft op dit moment alleen ruis. Door de weersomstandigheden van de afgelopen dagen zijn zondag twee kabels die de zender met de antennes verbinden gebroken. Tijdens een poging tot reparatie, maandagavond, bleek de situatie ernstiger dan gedacht.

Het gevolg is dat er geen uitzendingen zijn op 105.6 Mhz. De digitale uitzendingen via Ziggo, KPN en andere aanbieders, alsmede de uitzendingen via de website en de gratis Regio Noordkop app, werken wel gewoon. Op dit moment is niet te zeggen hoelang deze situatie blijft voortduren.

Regio Noordkop, de streekomroep voor Den Helder en Hollands Kroon, bekijkt in samenwerking met enkele externe deskundigen de mogelijkheden om de FM-verspreiding zo spoedig mogelijk te hervatten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button