Overige

Helden op het strand: en de winnaar is…

Adverentie

Den Helder – Bij uitgeverij DAM is onlangs een nieuw kinderboek verschenen dat zich afspeelt op Texel. De Reddingsbrigade speelt er een grote rol in en het is geschreven door Nathalie van Hillo, die zelf ook actief is bij de brigade op Texel. Het boek heeft als titel “Helden op het strand” en Regio Noordkop geeft een exemplaar weg.

De afgelopen dagen mochten lezers van Regio Noordkop die interesse hadden in het boek zich melden. Uit de binnengekomen mails is een winnaar getrokken en dat is George Bethlehem. Hij geeft aan dat het boek een cadeau zal zijn voor kleindochter Myrthe. George heeft inmiddels persoonlijk bericht gehad.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button