Den HelderZakelijk

Nieuwe locatie Winnubst feestelijk geopend

Advertentie:

De nieuwe locatie van Winnbust is een eigen verenigingsgebouw aan de Korvetstraat in Nieuw Den Helder Zuid-Oost. De repetities vonden er al een aantal maanden plaats, maar zaterdagmiddag werd hij dan officieel geopend. De Muziekvereniging en de Bewonersvereniging Zuidooster zijn gefuseerd en gaan verder als “Muziek en Culturele vereniging Winnubst”. Bij de opening werd muziek ten gehore gebracht door het Harmonieorkest en het Klein Harmonieorkest.

Natuurlijk muziek bij de opening van de nieuwe locatie

Opening
Er is al heel veel door de leden in het pand geklust en de benodigde akoestiek hebben ze voor elkaar en de ruimte is naar het zin ingericht. Helemaal klaar zijn ze nog niet, de bar en de keuken moeten nog onder handen genomen worden, maar met de handige handjes binnen de vereniging is daar alle vertrouwen in. Erelid Nico Raadgers werd uitgenodigd de opening te verrichten. Hij moest met goede kracht het vel van een pauk inslaan en dat kreeg hij prima voor elkaar. Er zouden ballonnen door het stukgeslagen vel op moeten stijgen, maar onder hilariteit, moest die actie even geholpen worden.

Nieuwe locatie
Jarenlang oefenden de muzikanten van Winnubst in het voormalige gymnastieklokaal aan de Elzenstraat. Ze huurden dit en eens zouden ze deze locatie moeten verlaten. De kans deed zich voor de locatie over te nemen, omdat de bewonersvereniging de activiteiten niet meer kon bolwerken. Een fusie tussen beide verenigingen was de oplossing en zo ontstond de nieuwe combinatie.

winnubst
De nieuwe locatie is door de leden opgeknapt
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button