Sport

Vido jeugd begint met winst

Adverentie

Het korfbalseizoen 2019-2020 is begonnen. De E-jeugd van Vido begon met een thuiswedstrijd tegen Stormvogels uit Uitgeest. De weergoden waren het team nog niet echt goed gezind volgens buienradar, maar in de praktijk werd met goed weer en zelfs met een paar zonnestralen gespeeld.

Een nieuwe seizoen dus en een nieuwe tegenstander. Uiteindelijk won Vido de wedstrijd met 13-0 door goals van Joost Gouwenberg (7x), Julia van der Meer (3x), Tristan Sruik (1x), Vicky Zhu (1x) en Floor Schellevis ook (1x). De strafworpenserie na de wedstrijd werd met 4-2 gewonnen. Hier scoorden Emma Gouwenberg 2x, Tristan Stuik en Vicky Zhu.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Groen Geel uit Wormer op het programma.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button