SportVideo

Video: Plezier en strijdlust bij judoka’s op oliebollentoernooi

Advertentie:

Hippolytushoef – Bij judovereniging Asahi-San werd weer het jaarlijkse oliebollentoernooi gehouden voor verschillende verenigingen uit de Noordkop. Ruim tachtig jonge judoka’s hadden zich verzameld in de sportzaal van het Kindcentrum Op de Elft om de onderlinge strijd aan te gaan.

“Dit toernooi is onderdeel van het samen sterk toernooi dat met andere verenigingen uit de Noordkop wordt georganiseerd,” aldus secretaris Michaël Geerdink. “Verder bieden wij verschillende soorten judovormen zoals steps, MMA en kleuterjudo vanaf vier jaar en dit jaar in maart gaan wij beginnen met peuterjudo. Dit gebeurt met meer spelvormen waarbij ook de ouders meedoen.”

“Wij vinden in onze lessen en toernooien discipline, normen, waarden, zelfrespect en respect voor de ander erg belangrijk”, vervolgt Geerdink. “Ons doel is om op een leuke en gezellige manier met sport bezig te zijn, je conditie op te bouwen en op peil te houden.”

Meer informatie over de judovereniging staat op de website www.asahi-san.nl.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

1 reactie

  1. Dat doe je heel goed Cor. Je inzet wordt bijzonder gewaardeerd en ik ben altijd prettig verrast welke reportages je maakt van al die indrukken. Ook door jouw inzet raken mensen geïnteresseerd – in ons geval voor judo – en melden zich aan. Waarvoor onze dank!

Wellicht ook interessant

Back to top button