Hollands Kroon

Beeldschermen voor ICT vanaf Morgen

Advertentie:

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon draagt de Hollands Kroonse Uitdaging een warm hart toe. De gemeente vraagt bij overbodige materialen vaak aan de uitdaging of zij er iets mee kunnen. Zo deed Marco de Vries van Team Kernbeheer dat ook. Negen beeldschermen werden niet meer gebruikt en weggooien is dan natuurlijk weer zonde.

De manager van de Hollands Kroonse Uitdaging nam contact op met Dennis Broersma van partner ICT vanaf Morgen. Hij gaf aan er wel iets aan te hebben. Zo gebeurde het dat Dimitri Jongkind en chauffeur Hans Kars met de vrachtwagen naar Anna Paulowna togen om de beeldschermen op te halen.

Als een bedrijf, vereniging of individu artikelen kwijt wil kan er contact op worden genomen met de Hollands Kroonse Uitdaging. Dat kan het beste via de mail info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button