Hollands Kroon

Gedichtenwedstrijd tegen eenzaamheid

Hollands Kroon – Eenzaamheid is een thema dat steeds meer mensen raakt, zeker door de huidige corona-omstandigheden. Incluzio Hollands Kroon wil extra aandacht besteden aan dit thema. Daarom organiseren zij van 7 tot en met 21 september een gedichtenwedstrijd in het teken van eenzaamheid.

Incluzio Hollands Kroon roept iedere inwoner, medewerker, organisatie, vereniging en ondernemer in Hollands Kroon op om mooie inspirerende gedichten, slogans, quotes of boodschappen in te sturen. Teksten die te maken hebben met eenzaamheid of juist met erbij horen, elkaar betrekken en naar elkaar omzien. Alle inzendingen worden gepubliceerd op de website van Incluzio Hollands Kroon tijdens de Week van de Eenzaamheid, 1 oktober tot en met 8 oktober.

Winnaar
Het heet niet voor niks een wedstrijd. Een heus ‘Eenzaamheidscomite’ van diverse medewerkers kiest namelijk uit alle inzendingen de mooiste inzending. Deze inzending wordt afgedrukt op een postkaart, die uitgereikt zal worden aan de klanten van Incluzio. De klanten kunnen deze kaart als attentie doorsturen naar een vriend, familielid, buur of een kennis.  De winnaar van de gedichtenwedstrijd wint zelf een spelpakket.

Inspirerende inzendingen kunnen in een mailbericht verzonden worden naar hollandskroon@incluzio.nl met als onderwerp ‘Gedichtenwedstrijd’. De tekst mag niet langer zijn dan ongeveer zes regels en vijftig woorden. Het is natuurlijk belangrijk om telefoonnummer, naam en e-mailadres te noteren zodat Incluzio contact op kan nemen met de winnaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button