Sport

Klein officieel openingsmoment sportcafé Sportcentrum VZV

’t Veld – Het was een geslaagd klein officieel openingsmoment van het Sportcafé op het Sportcentrum VZV. Zoals aangekondigd werden de Corona- en RIVM-richtlijnen bij deze opening in acht genomen. Er werd door iedereen enthousiast gereageerd op de metamorfose die de kantine en de keuken hadden ondergaan.

De pachters werden door de verenigingen en de gebruikers van het sportcentrum behoorlijk in de bloemetjes gezet. Frans Kramer, ook van het begin af aan betrokken bij de veranderingen die de verenigingen voor ogen hadden, sprak tijdens de opening namens het bestuur van de Stichting. Hij gaf een duidelijke uiteenzetting over het besluit om het werk wat altijd nog gedaan werd door vrijwilligers van de verenigingen uit handen te geven.

Het voorstel om de mogelijkheden te onderzoeken om de kantine te gaan verpachten zou een welkome oplossing en verbetering tot stand brengen. Er werden verschillende partijen benaderd, wat echter geen resultaat opleverde.  Vervolgens kwamen ze in contact met de huidige pachters die wel brood zagen in deze uitdaging en al ervaring hadden op dit gebied. Het klikte meteen en er werd besloten om de kantine grondig onderhanden te nemen wat deze prachtige accommodatie heeft opgeleverd. Na deze duidelijke uiteenzetting van dhr. Kramer zette Willem Doedens namens de andere pachters Jeroen Bergsma en Sasja Versluis hun plannen voor het Sportcafé uiteen.

Wat de naam van het nieuwe Sportcafé betreft wordt er een enquête gehouden waar iedereen een naam kan indienen en waarvoor de juiste bedenker een fraaie beloning in het vooruitzicht wordt gesteld. Bovendien zullen alle ideeën van de gebruikers serieus worden genomen met als doel het iedereen zo veel mogelijk naar de zin te maken.

Bijdrage van Theo Moras

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button