Den Helder

Politie bevestigt: 36-jarige zoon verdacht van betrokkenheid bij dood moeder

Adverentie

Den Helder – Een van de twee mannen die worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 62-jarige vrouw die zaterdagochtend in een woning in de Balistraat werd gevonden, is de 36-jarige zoon van het slachtoffer. Dat bevestigt de politie tegenover NH Nieuws.

“De persoon die is aangehouden is de zoon van mevrouw. Hij was aanwezig in de woning toen de melding binnenkwam.” Eerder maakte de politie al bekend dat de de vrouw door geweld om het leven was gekomen, en de twee verdachten uit ‘de huiselijke kring’ van het slachtoffer kwamen. De 63-jarige medeverdachte werd zaterdag later op de dag in Beverwijk opgepakt. Of het om de echtgenoot of partner van de vrouw gaat, is niet bekend. “Daar doen we op dit moment geen mededelingen over.”

Huiselijk geweld
Verschillende buurtbewoners laten NH Nieuws weten dat de vrouw al langere tijd slachtoffer zou zijn geweest van huiselijk geweld. De politie zegt daar geen signalen over te hebben gehad, maar neemt het scenario wel mee in het onderzoek.

De politie hoopt er achter te komen wat zich tussen vrijdagavond en zaterdagochtend heeft afgespeeld in de woning en doet daarom een beroep op getuigen. “Omwonenden die bewegingen hebben gezien of iets hebben gehoord, worden uitgenodigd om ons daarover te berichten”, aldus de politiewoordvoerder.

Toon meer

NH Nieuws

De bron van bovenstaand bericht is NHNieuws, de provinciale omroep voor Noord-Holland. Zij is mediapartner van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button