112Den Helder

Verdachte gewelddadige dood op vrije voeten

Advertentie:

Den Helder – In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 58-jarige vrouw Den Helder is maandag één verdachte in vrijheid gesteld. Het gaat om de 36-jarige zoon van het slachtoffer. De vrouw kwam afgelopen zaterdag door geweld om het leven. Haar lichaam werd aangetroffen in een woning in de Balistraat.

Tegen de zoon van het slachtoffer gelden op dit moment geen ernstige bezwaren meer. Dat betekent dat er geen reden is hem langer in detentie te houden. De 63-jarige verdachte wordt dinsdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

De politie heeft eerder een persbericht uitgegeven. In dit persbericht is abusievelijk aangegeven dat het slachtoffer 62 jaar was, dit moet 58 jaar zijn.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button