Den HelderHollands KroonNoord-HollandSchagen

Vloggers voor bedrijvencampagne Op Kop gezocht

Kop van Noord-Holland – Op Kop is op zoek naar het leukste bedrijf voor starters in de Kop van Noord-Holland. Daarom stuurt het platform voor arbeidsmarktcommunicatie in de maanden oktober en november een vlogteam op pad: de JOB-vloggers. JOB staat voor jongeren op banenjacht.

De JOB-vloggers gaan langs bij bedrijven in de Kop van Noord-Holland om te checken hoe aantrekkelijk ze zijn. Hoe is de sfeer? Is het werk uitdagend? En hoeveel vrijheid krijgen medewerkers? In een serie vlogs geven ze een inkijkje bij de deelnemende bedrijven, die vervolgens kans maken om de award voor het ‘Leukste startersbedrijf Op Kop 2020’ te winnen.

Stemmen
Alle video’s zijn te zien op de social mediakanalen van Op Kop. Het publiek stemt online op hun favoriete bedrijf. De publieksstemmen tellen voor vijftig procent mee, de andere helft van het cijfer krijgen de bedrijven van de vloggers zelf. Zo worden bedrijven gestimuleerd om deze jongeren op banenjacht een goede eerste ervaring op de arbeidsmarkt te geven.

“We hebben ontzettend veel mooie bedrijven in de Kop van Noord-Holland, die niet altijd bekend zijn. Dat terwijl hier zeker interessante organisaties voor jongeren tussen zitten. Met initiatieven als deze vlogactie laten we zien welke kansen er zijn voor starters op de arbeidsmarkt in onze regio”, laat wethouder (Hollands Kroon) Theo Meskers weten.

solliciteren als vlogger
Op Kop is op zoek naar vier vloggers. Zij kijken uit naar sollicitaties van verschillende middelbare school eindejaarsleerlingen in de gemeente Texel, Den Helder, Schagen of Hollands Kroon. Belangrijk is dat deze jongeren een goed verhaal kunnen vertellen, maar ook creatief en enthousiast zijn. Filmen moet natuurlijk wel een passie zijn voor de vlogger. Solliciteren kan tot 20 september. Meer informatie over de vacature is te vinden op https://opkop.nl/jobvloggers.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button