112

Aanrijding tussen auto en scooter

Advertentie:

De Koog (Texel) – Bij een ongeval in De Koog is dinsdagochtend rond kwart voor twaalf een persoon gewond geraakt. Er vond een aanrijding plaats tussen een automobilist en een scooterbestuurder op de Dorpsstraat.

Tijdens een draaimanoeuvre kwam de voorkant van de scooter hard in aanrijding met de zijkant van de auto. Door de klap liepen zowel de scooter als de auto schade op. De auto liep lichte schade op aan de bumper en het spatbord. De scooter liep onder meer schade op aan de voorkant.

Door de aanrijding en de harde klap is één persoon gewond geraakt. De persoon is met onbekend letsel met spoed overgebracht naar het ziekenhuis op het vasteland in Den Helder. Door het ongeluk was het fietspad in de richting van Den Burg tijdelijk afgesloten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button