Cultuur/NatuurDen Helder

Triade houdt open huis op 11 september

Advertentie:

Den Helder – Aan het begin van het seizoen houdt Triade een open dag om mensen kennis te laten maken met het nieuwe programma. Er is voor iedereen iets te kiezen: Muziek, dans, beeldende kunst, fotografie en theater. Voor jong en oud en voor ieder niveau zijn er cursussen in de aanbieding.

Het Open Huis is bedoeld voor mensen die zich willen oriënteren op het volgen van een cursus. Alle docenten (van een specifiek muziekinstrument tot aan beeldende kunst) zijn aanwezig, dus iedereen kan terecht om vragen te stellen over het aanbod of om een (eerste) paar noten te spelen.

Belangstellenden zijn welkom op zaterdag 11 september tussen 11:00 en 14:00 bij het gebouw van Triade aan de Middenweg 2 in Den Helder. Vanwege de coronamaatregelen mogen er maximaal 75 mensen tegelijkertijd binnen zijn. Aanmelden is niet nodig.

Voor dans is er een specifiek programma:
11.00: Peuterdans (2-4 jaar)
11.30: Streetdance (6-12 jaar)
12.00: TikTok Dance
12.30: Ballet 9-10-12+
13.30: Dans wat je kan (volwassenen, voor iedereen voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is)

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button