Hollands KroonOverige

Informatiebijeenkomst over Voel je goed!-cursus

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon organiseert een cursusprogramma dat mensen helpt met gezonder en fitter worden én hulp biedt bij laaggeletterdheid.

Mensen die willen weten of het programma iets voor henzelf of een bekende kan betekenen kunnen terecht op de informatiemiddag op 27 september om 13:00 in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Tijdens deze bijeenkomst kunnen geïnteresseerden spreken met (oud) deelnemers. Het programma bestaat uit twintig sessies in kleine groepen van maximaal zes personen met drie uur begeleiding door een diëtist.

Voel je goed! wordt gratis aangeboden door Gemeente Hollands Kroon. Voor vragen of aanmelden bel Mirjam Bus op 06 1119 0324 of stuur een email naar info@embeeprojects.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button