112Den Helder

Rijbaan Kanaalweg in Den Helder uur afgesloten door ongeluk

Adverentie

Den Helder – Na een kop-staartbotsing tussen twee auto’s is de Kanaalweg in Den Helder op woensdagmiddag tijdelijk afgesloten geweest. Rond kwart over één botste een auto op de Kanaalweg op zijn voorligger. Net na de Postbrug, richting de TESO veerhaven ging het mis. De auto liep flinke schade aan de voorkant van de auto. Van de tweede auto raakte enkel de fietsendrager beschadigd. Door het ongeluk was de rijbaan richting de TESO-veerhaven ruim een uur afgesloten omdat de beschadigde auto’s daar op de weg stonden.

Het verkeer moest over de andere weghelft om de veerhaven te bereiken. De weg is uiteindelijk geheel afgezet door de politie vanwege de berging van de voertuigen. Er is een ambulance ter plaatse gekomen om één persoon te controleren. Het slachtoffer hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Beide auto’s zijn inmiddels afgesleept door een berger.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button