SportZakelijk

Eerste sportschool van Den Helder bestaat 60 jaar

Adverentie

Den Helder – Sportingclub Theo Komen staat op het punt het 60-jarig bestaan te vieren. Dat gebeurt met een speciale feestweek van 11 tot en met 15 september.

“Sinds de oprichting in 1963 hebben we duizenden individuen geholpen om hun fitnessdoelen te bereiken, hun gezondheid te verbeteren en sterke sociale banden te smeden”, vertelt Gerrit Kooij. “Onze sportschool heeft een rijke geschiedenis en heeft zich ontwikkeld tot een plek waar mensen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen om te werken aan hun welzijn.”

Het 60-jarig jubileum is volgens Kooij niet alleen een viering van de sportschool, “maar ook van de toewijding en inzet van onze leden, trainers en medewerkers door de jaren heen.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

2 reacties

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: