Overige

Elly Doolaard geeft workshop landschap schilderen

Adverentie

Anna Paulowna – Elly Doolaard geeft een workshop landschap schilderen met paletmes in de Keesschuur. De workshop is geschikt voor iedereen, beginnend of geroutineerd. Er wordt gewerkt op flinke doeken met paletmessen, spalters en olieverf. Vooraf legt Elly het een en ander uit over de aanpak van het doek, compositie, kleur, hoe wordt het spannend gemaakt en natuurlijk het werken met paletmes. De deelnemers maken zelf de keus voor onderwerp en doekmaat.

De workshop is in de Keesschuur Middenweg 9b op zaterdag 16 september en begint om 13:30 en eindigt rond 17:30 uur. Halverwege is er een koffie/theepauze en een tussenbespreking van het werk. Na afloop worden de eindresultaten bekeken onder het genot van een borrel. De kosten voor deze geheel verzorgde workshop zijn € 70. Voor meer info en/of opgeven doolaard@hetnet.nl of 0223-621610.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button