Sport

WK titelgevecht Jorina Baars geannuleerd

Adverentie

Den Helder – Het titelgevecht tussen de huidige wereldkampioen Jorina Baars en de Duitse Deborah Melhorn is uitgesteld. Er is voor het evenement van zaterdag 23 september geen vergunning verleend.

Baars zelf geeft op Facebook aan dat het te maken heeft met AZ en politie-inzet rond voetbal, maar AZ speelt die week niet thuis. Op donderdag spelen ze uit in Polen en zondag in Zwolle. Organisator Enfusion belooft ondertussen snel met een nieuwe datum voor het gevecht te komen. “Het gala is helaas gecanceld, omdat er geen vergunning is afgegeven”, aldus een medewerker van de organisatie. “Het volgende evenement is op zaterdag 28 oktober in Alkmaar in samenwerking met een grote Franse organisatie Hexagone. Onze grootste vechter is dan Nabil Haryouli.”

Voor Baars kwam het nieuws hard aan. “Ik was volop in training voor mijn twaalfde titelgevecht. Echt heel frustrerend allemaal. Het is niet anders, dit hoort er blijkbaar ook allemaal bij. Hopelijk hoor ik snel wanneer de nieuwe datum van mijn gevecht is.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

1 reactie

  1. Potverdorie, wat sneu nu weer. Heeft ze zo hard getraind!! Dat gedonder met vergunningen ook. En dat het nu pas gecanceld moet worden? Lijkt me toch eem behoorlijke domper als je als spprter je trainingsprogramma er op hebt afgestemd.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: