Uitgaan

Goochelen en magie in School 7

Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen in School 7 Den Helder genieten van een spannend goocheloptreden. Vrijdagmorgen 25 oktober komt Professor D naar de bieb voor een eigentijds sprookje vol goochelarij, magie en humor.

Professor D is de briljantste, geniaalste, mega intelligentste slimkees van de 21e eeuw. Hij deelt alles over zijn uitvindingen. Het is tijd voor actie: hij gaat op reis! Met zijn tijdmachine reist professor D door verleden, heden en toekomst. Op zoek naar de schat, met een eeuwenoude kaart op zak, om even later een jonkvrouw te redden uit de klauwen van een draak. Want als het even niet meezit, dan zorgen zijn uitvindingen wel voor een oplossing.

Vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen
De voorstelling wordt gespeeld door Hilbert Geerling, vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen. Hij begon zijn goochelcarrière als ‘normale’ goochelaar, maar ging al snel zijn eigen weg. Een weg vol verhalen. Deze mix van verhalen en goochelen gaven hem de mogelijkheid om voorstellingen te maken die magisch jeugdtheater genoemd worden. Een unieke vorm van entertainment, die hem diverse prijzen opleverde.

De voorstelling is op vrijdag 25 oktober in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder, aanvang 10.30 uur, toegang € 3,50. Kaartverkoop via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button