Uitgaan

Kleuterinstuif in de Draaikolk

Turnlust organiseert in de herfstvakantie een instuif voor kinderen van 4-6 jaar, groep 1 en 2 van de basisschool. Op maandag 21 oktober 2019 is de sportzaal van de Draaikolk aan de Dollardlaan ingericht als een grote speeltuin waar kinderen kunnen bewegen.

Er is een circus waar de kinderen als een echte circusartiest kunnen jongleren en balanceren. Ook is er een hobbelbobbelbaan en ze kunnen mikken met ringen, op kranten, in hoepels en nog meer. En niet te vergeten klimmen op een gevarieerde baan met veel klim en klautermateriaal.

Na afloop krijgt iedereen een diploma met stickers van de verschillende onderdelen. Voor de kinderen staat er water klaar met een versnapering, want ze worden wel warm en hongerig van deze sport- en beweegtuin.

Iedereen is welkom van 13.30 tot en met 15.00 uur. Deelname is gratis.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button