Uitgaan

Startersevenement Kop van Noord-Holland

Adverentie

De gemeenten Hollands Kroon, Den Helder en Schagen, de Rabobank Kop van Noord-Holland en Stichting Startersloket organiseren het Startersevenement voor de Kop van Noord-Holland op dinsdag 12 november 2019.

Gezamenlijk zetten zij de deuren wijd open voor oriënterende starters uit de regio. Tijdens deze avond staan informeren, inspireren en netwerken centraal. Handig voor ondernemers die net begonnen zijn.

Programma
18:30 uur Inloop
19:00 uur Plenaire opening
19:15 uur Start eerste ronde workshops
20:00 uur Netwerkcafé
20:15 uur Start tweede ronde workshops
21:00 uur Netwerkcafé + borrel
22:00 uur Einde

Workshops
Nieuwsgierig geworden naar de workshops? Ga naar Startersevenement Kop van Noord-Holland om aan te melden en in te schrijven voor workshops.

Het Startersevenement Kop van Noord-Holland is op dinsdag 12 november 2019 op de locatie van Rabobank Kop van Noord-Holland: Verkeerstorenweg 3, 1786 PN Den Helder

Bron: gemeente Hollands Kroon

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button