Uitgaan

Tips om je CV te verbeteren tijdens Walk&Talk

Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in School 7 Den Helder. Woensdagochtend 30 oktober is er speciale aandacht voor het curriculum vitae, beter bekend als het CV. Er worden voorbeelden besproken en algemene tips gegeven. Maar ‘het CV’ bestaat natuurlijk niet. Ieder mens is anders en heeft verschillende opleidingen en werkzaamheden gedaan. Daarom wordt de deelnemers aangeraden om hun eigen CV mee te nemen.

Tijdens Walk&Talk delen werkzoekenden ervaringen met elkaar, leggen contacten en krijgen tips die helpen bij de zoektocht naar een baan.

Deelname is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies. De bijeenkomst begint om 10.30 uur in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button