Uitgaan

Zanggroep Eigenwijz in de Schuur van Kees

Advertentie:

Eigenwijz is een dames a capella zangroep uit Julianadorp, gevormd door zeventien vrouwen die houden van zingen en plezier maken. Zondag 27 oktober treden zij op in de Schuur van Kees in Anna Paulowna.

De dirigent is Durk Geertsma. In het negenjarig bestaan waren er al vele optredens, waaronder in Bonn, Hengelo, Dag van de Muziek, Paradiso en DeLaMar in Amsterdam, Scheveningen en Ameland.

Het repertoire is net als de “meisjes” zelf, soms heel serieus, dan weer liefelijk en soms ook een beetje ondeugend. Eigenwijz is de zanggroep zeker, want hoewel bijna alles liedjes a capella gezongen worden, is er soms een lied met pianobegeleiding. Voor de afwisseling op deze middag verzorgen Dick Laan en zangeres Mieke Wilms een muzikaal intermezzo.

Het optreden duurt van 14.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in de Schuur van Kees, Middenweg 9b, 1761 LD Anna Paulowna. De entree is gratis.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button