Hollands Kroon

Aandacht voor elkaar in Hollands Kroon

Hollands Kroon – De coronacrisis raakt iedereen, ook in de gemeente Hollands Kroon. Voor sommige van de inwoners is het zelfs een zeer moeilijke periode in het leven. Mensen die ons dierbaar zijn, zijn ziek geworden of overleden. Ook verliezen mensen hun baan. Leuke dingen als diploma-uitreikingen, verjaardagsfeestjes en familiebezoekjes kunnen niet doorgaan.

Hulp en steun aan elkaar. Gelukkig zijn er ook positieve dingen sinds de uitbraak van corona. In Hollands Kroon zijn veel inwoners en organisaties in actie gekomen om elkaar te helpen, of om elkaar te steunen. Om boodschappen doen, voor elkaar koken, het organiseren van bingo’s of het maken van een wandeling of praatje met iemand in de buurt.

6 oktober is een periode gestart waarin we in heel Nederland stilstaan bij de gevolgen van corona. Wij staan hier samen met de inwoners en organisaties in Hollands Kroon ook bij stil. Het is belangrijk om aandacht te blijven geven voor elkaars verdriet en teleurstellingen. Zeker nu de maatregelen weer strenger worden. Met aandacht voor elkaar kijken we hoe we elkaar er doorheen helpen. Zodat we er samen bovenop komen.

Meer informatie over deze landelijke actie op www.aandachtvoorelkaar.nl. Hulp nodig of voor een actie of idee om andere inwoners te helpen schrijf een mail naar aandachtvoorelkaar@minjenv.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button