Den Helder

Afscheid van Liesbeth de Jong als voorzitter

Den Helder – Het Inloophuis in Den Helder is niet voor iedereen bekend. Het Inloophuis is een ontmoetingsplek voor mensen met een ernstige ziekte, hun naasten en mantelzorgers.

Ongeveer twaalf jaar geleden waren Liesbeth de Jong en een paar enthousiaste mensen degene die het Inloophuis opzetten. Haar tomeloze inzet heeft er mede voor gezorgd dat het Inloophuis is zoals het nu is. Liesbeth is jarenlang de voorzitter geweest, met hart en ziel. Op den duur werd het veel en gaf ze langzaamaan steeds meer taken uit handen. Tot het moment waarbij Liesbeth aan gaf het wat rustiger aan te willen gaan doen. Er moest een nieuwe voorzitter komen en al haar taken moesten worden verdeeld.

Christine Aberson werd benoemd als nieuwe voorzitter en er zijn twee coördinatoren aangewezen. Het afscheid van Liesbeth heeft inmiddels plaats gevonden en de medewerkers van het Inloophuis kijken terug op een zeer geslaagde avond met veel lieve woorden voor Liesbeth.

Nieuwe plannen
“We gaan verder met mooie nieuwe plannen voor de toekomst. Liesbeth zal hier vanuit de vrienden van het Inloophuis het Inloophuis financieel blijven steunen. Tevens zijn wij heel blij dat zij de donaties die gedaan zijn tijdens haar afscheid heeft gedoneerd aan het Inloophuis. We hebben er met elkaar alle vertrouwen in dat wij haar mooie werk verder voort kunnen zetten,” aldus medewerkers van het Inloophuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button