Den Helder

Bewonersavond over project Dijkzone

Den Helder – Geïnteresseerd in de woningbouwplannen van het project Dijkzone? Kom dan donderdagavond 14 oktober naar de inloopbijeenkomst in Theater de Kampanje.

Tijdens de informele inloopavond lichten verschillende organisaties het plan toe. Zo zijn Woningstichting Den Helder/Helder Vastgoed BV, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en de gemeente aanwezig. Stedenbouwkundige Edzo Bindels van West 8 Landschapsarchitecten geeft een toelichting op het voorlopig stedenbouwkundig ontwerp.

Iedereen die nieuwsgierig is naar deze woningbouwplannen, de dijkverhoging of het stedenbouwkundig ontwerp is donderdag 14 oktober van harte welkom in Theater de Kampanje. De vrije inloop is tussen 19.00 en 21.00 uur.

Coronamaatregelen
Bezoekers hebben een coronatoegangsbewijs nodig. Dat kan een geldig herstelbewijs zijn of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, maar uiteraard ook de QR-code via de CoronaCheck-app op de mobiele telefoon.

Neem voor meer informatie over de bewonersavond contact op met Bo-Anne van Egmond, via bavegmond@zeestad.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: