Den Helder

HVC rijdt speciale snoeiroutes door Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Het is weer herfst. Tijd om de tuin winterklaar te maken. In de maanden oktober en november rijdt HVC speciale ‘snoeiroutes’ door Den Helder. Ze halen het snoeiafval bij inwoners voor de deur op.

Met snoeiafval maakt HVC van hoge kwaliteit compost en groen gas. Daarom is het belangrijk dit apart in te leveren. Het hele jaar kunnen inwoners snoeiafval gratis naar het afvalbrengstation aan de Schootenweg brengen, maar rond de tijd dat tuinbezitters hun tuin flink aanpakken, zijn er dus speciale snoeiroutes.

Afspraak maken
HVC rijdt op dinsdag 12 en 19 oktober én op 2, 9 en 17 november een snoeiroute. Een afspraak maken kan via de HVC-app (‘ik wil grof afval laten op halen’) of via www.hvcgroep.nl/grofafval.

Een voorwaarde is dat het snoeiafval tilbaar en gebundeld wordt aangeboden. Een bos mag maximaal 1,5 meter lang zijn en niet meer dan 50 kilo wegen. Stronken, stobben en boomstammen worden niet meegenomen. Nadat de afspraak is gemaakt, kunnen inwoners het snoeiafval op de afgesproken dag klaarleggen. Doe dat op de aanbiedplaats waar normaal de afval(bak) wordt geplaatst.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button